Maak je zeildag helemaal compleet met red cups

Je zeildagen zijn deze vakantie waarschijnlijk sowieso al top, het is immers geweldig mooi weer geweest in de laatste weken. Op het moment van schrijven onweert het, maar goed, laten we dat maar snel vergeten en een manier benoemen waarmee je je zeildag helemaal compleet kunt maken: red cups.

De perfecte manier om je zeilboot te onderscheiden

De meeste zomerse zeilers tussen de 15 en 30 jaar huren een zeilbootje op de Friese wateren of andere binnenlandse wateren. Ik erger me er dan altijd aan als we met een groepje gaan zeilen en alle andere mensen op het water hebben exact dezelfde boot. Zelf probeer ik altijd al wat in de mast te hijsen om wat onderscheid aan te brengen, maar mijn zeilmaten willen er nog niet aan geloven. In dat geval kun je mooi iedereen voldoende red cups meegeven op een mooie zeildag, want dan herken je ze al drinkend al van een meter of 200. De felrode kleur en de riante grootte van de red cups helpen hier gretig aan mee. Ideaal dus om je meegenomen proviand mee te kunnen nuttigen en de show te stellen op het water.

Red cups verpakt per 25 stuks

De rode bekers zijn verpakt per 25 stuks. Dit betekent dat je al snel een aantal cups overhoudt. Dit is geen ramp.. Je kunt ze natuurlijk bewaren voor een volgende zeil avontuur, maar makkelijker (en leuker) is het misschien om ze aan elkaar te rijgen en zo een lange slinger te maken van red cups. Deze slinger kun je vervolgens in de mast hijsen en zo een geweldig effect creëren. Het mooiste is eigenlijk om de verschillende kleuren American cups te bestellen en iedere boot een unieke combinatie aan rode, blauwe en roze bekers mee te geven.

Morgen zeilen? vandaag bestellen

Het mooie is dat je de red cups online of op straat kunt kopen. Verschillende aanbieders bieden je de bekers aan, maar ook online kun je je red cups bestellen. Kijk hiervoor op de link die hierboven al in het artikel is gevoegd.